swimming 1Swimming pool

Private swimming pool at your spacious terrace

pin 1

Exclusive location

Breathetaking view on the Croatian coastline

exclusive

EXCLUSIVE

Exclusive holiday for fair price.

service

Free parking

24 hours secured parking area.

Apartmaji Villa Mira - Hrvaška

apartament w Chorwacji,

Sončni apartmaji s pogledom na morje so na mirni lokaciji in imajo čudovit ambient, zasebni bazen, plažo le 30 m stran, zunanji žar in brezplačni Wi-Fi.  Idealno za družine z majhnimi otroki! Poleg tega je ob hiši tudi bazen, ki je kot naročen za mlajše nadobudneže, ki radi čofotajo in se igrajo s prijatelji. Starši lahko v tem času uživajo na ležalnikih ob bazenu in berejo svojo najljubšo knjigo, objavljajo svoj počitniški fotoalbum preko brezplačnega Wi-Fi interneta ali pa pripravljajo slastno večerjo na žaru! Jutranjo kavico in zajtrk si lahko privoščite na balkonu , nato pa se odpravite do 30 m oddaljene plaže , kjer imate na voljo prodnato plažo (majhni beli kamenčki) ali pa betonske zaplate, od koder lahko izvajate elegantne skoke v vodo.
Krasna okolica, lepa prodnata plaža z belimi kamenčki, prijetna klima, razgled na brački zaliv ter bližina sta navduševala turiste že v 19. stoletju, ko je bil Ruskamen samo očarljiva ribiška vasica
 

Apartments omis,

Vabimo vas, da preživite dopust v naših zasebnih apartmajih, stran od stresnega vsakdana, kjer se boste počutili sproščeno kot doma in se hitro privadili na počasnejši ritem življenja. Hiša z odprtim razgledom na otok Brač, obdana s sredozemskim rastjem, umaknjena od vrveža turističnega središča, z odlično izhodiščno lego za sprehode in kopanja po najlepših kotičkih Hrvaške obale. Stanovanja z bivalnimi terasami sredi zelenja so primerna za letovanja družin in gostov, ki si želijo mirnega, kakovostnega oddiha. Apartma je opremljen s popolno kuhinjo, klimo, televizijo s kabelskim priključkom in brezplačnim brezžičnim internetnim dostopom.
Iz vrta vile vodi pot (30 m) do prodnate in skalnate plaže. Ob vili je zasebno parkirišče za avtomobilov. Oddaljenost od morja in plaže (prodnata z majhnimi belimi kamni in delno skalnata) je 30 m, od prve trgovine in pekarnice 200 m, od prve restavracije 400 m, od mesta Omiš pa 6 km.
 

croatia, holidays

Od plaže so le kratek sprehod po stopnicah v vašem stanovanju
 
Okoli 30 metrov pod hišo se nahaja prodnata plaža, kjer so gostom na voljo brezplačni ležalniki. Na plaži počitnikujejo v glavnem gostje apartmajev Mira in gostje iz sosednje hiše. Plaža iz drobnega proda je popolnoma varna za otroke. Dostop na plažo je zavarovan zasebnimi stopnicami.